Team

Dr. Amale Hajji (°1972) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Daarna behaalde ze het brevet Acute Geneeskunde en werkte ze een tiental jaren als spoedarts. Ze heeft ook ervaring bij Kind & Gezin (pre- en postnatale zorg). Ze volgde bijkomende opleidingen Acupunctuur (Karel de Grote Hogeschool) en Neuraaltherapie (Belgische Vereniging voor Neuraal- en Regularisatietherapie). Ze werkte jarenlang samen met Dr. Michel de Moffarts die haar zijn kennis over acupunctuur en fytotherapie overdroeg. Op 1 januari 2013 nam ze de praktijk van Dr. De Moffarts over. Dr. Hajji verdiept zich in chronische aandoeningen en is lid van de International Lyme and Associated Diseases Society (ILADS).

Dr. Hajji werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Afspraken kunnen geboekt worden via de pagina Afspraak.

Elmira Erstukajeva (°1971) behaalde eerst haar diploma verpleegkundige en studeerde dan af als arts aan de Medische Academie van Sint-Petersburg (Rusland). In 2000 kwam ze in België aan en volgde de opleiding acupunctuur aan de Karel de Grote Hogeschool, waar ze haar eindwerk deed over het gebruik van acupunctuur bij posttraumatische stressstoornissen. Ze heeft ruime ervaring in zwangerschapsbegeleiding, menopauzale klachten, infertiliteit en kinderacupunctuur (o.a. Shonishin, de naadloze Japanse kinderacupunctuur). Elmira Erstukajeva is Rots&Water-trainer (psychofysieke training voor jongeren en volwassenen) en heeft ervaring met psycho-educatieve groepsprogramma’s. Ze geeft ook workshops over emoties en psychische processen, vanuit zowel Chinese geneeswijzen als de Westers visie. Omwille van haar sociaal engagement ontving ze in 2011 de eretitel Vredesvrouw van de Nederlandstalige Vrouwenraad. In 2017 werd ze door Beweging.net (ACV) verkozen tot sociale v/m van het jaar.

Elmira Erstukajeva werkt op woensdag- en zaterdagvoormiddag in de praktijk voor acupunctuur. Afspraken kunnen telefonisch op 0497/761088.

Pascal Nicolas (°1961) is master in de psychologische en pedagogische wetenschappen (Universiteit Gent). Met een bewogen leven, professioneel en persoonlijk, is niets menselijks hem vreemd. Jobs als adviseur, beroepsmilitair, ambulancier, directeur, schaapherder, stafmedewerker, ober, campagneleider, projectcoördinator… bezorgden hem heel wat levenservaring en mensenkennis.  Verandering is voor hem de enige constante. Pascal Nicolas begeleidde heel diverse internationale en interculturele projecten en kreeg in 2006 de individuele Emancipatieprijs van de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims. Als psycholoog werkt hij als coach voor volwassenen vanuit een contextuele benadering, uitgaande van de rechtvaardigheid van relaties. Pascal Nicolas is erkend psycholoog en gebonden aan de deontologische code.

Pascal Nicolas werkt op vrijdagavond in de praktijk. Afspraken kunnen telefonisch, per mail of via het webformulier op zijn website.

Esther Nuyts (°1965) is verpleegkundige (HRIPBO Oostende) en volgde opleidingen natuurvoeding en Chinese voedingsleer (Instituut voor Complementaire Zorgopleidingen). Zij werkt in AZ Sint Jan in Brugge op de dienst dagziekenhuis geriatrie, de geheugenkliniek en gang- en valkliniek. Als gebrevetteerde verpleegkundige specialiseerde ze zich ook in pijn en geriatrie, naast natuurvoeding. Ze geeft zowel cursussen als individuele voedingsadviezen.

Esther Nuyts werkt op woensdagavond in de praktijk voor voedingsadvies. 

Linda Rouges (°1961) is verpleegkundige (Hogeschool Gent) met ervaring in de psychiatrie, oncologie en borstverpleegkunde. Daarnaast volgde ze bijkomende opleidingen tot menopauzeconsulent, oncologisch consulent (beide in Vives Kortrijk) en acupunctuur (Instituut voor Complementaire Zorgopleidingen). Ze hanteert acupunctuur vooral voor het behandelen van pijn en interne klachten. Ze heeft zelf een intense interesse in voedingsleer en werkt specifiek rond overgewicht. Door 29 jaar ervaring in het ziekenhuiswezen is ze overtuigd van het belang van multidisciplinair en integraal werken.

Linda Rouges werkt op maandagvoormiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag in de praktijk voor acupunctuur. Afspraken kunnen geboekt worden via de pagina Afspraak .